nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Weergave:


Bezig met laden...
Kurk decoratie voor moswand
Op basis van offerte
Kurk decoratie voor moswand
Op basis van offerte
Kurk logo voor moswand
Op basis van offerte
Kurk logo voor moswand
Op basis van offerte
Kurk op mos
Op basis van offerte
Logo van kurk
Op basis van offerte

Moswanden

Moswanden zijn een trend. Ze geven de ruimte een natuurlijke uitstraling, dempen geluid en isoleren. Ze worden vaak geplaatst in kantoorruimtes, openbare gebouwen, restaurants, maar ook in woningen.

Moswanden en logo's

Moswanden worden vaak voorzien van logo's. Deze logo's worden vaak gemaakt van kunststof zoals piepschuim. Dit vinden wij een gemiste kans. De natuurlijke uitstraling van de moswanden wordt hierdoor een stuk minder. Er bestaat een prachtig alternatief voor logo's van kunsstof, namelijk logo's van kurk. 

Kurklogo's voor moswanden

Wij maken kurk logo's op maat. Wij leveren de logo's van kurk compleet met toebehoren zodat ze makkelijk op de moswand aangebracht kunnen worden.

Kurk wereldkaart en landkaarten

Een originele combinatie is een kurk wereldkaart, een kurk kaart van Nederland of ander land, gecombineerd met een moswand. 

Kurk wanddecoratie

Wij maken ook afbeeldingen van kurk. Niet is ons te gek. Heb je een leuk ontwerp dat past bij het interieur van je bedrijf of in huis. Wij maken het graag voor je. 
Met een originele afbeelding van kurk voor de moswand in je bedrijf wordt de moswand nog levendiger. Denk eens aan wijnflessen of broodjes van kurk of een boedha afbeelding.  


Kurk

Kurk is een volledig natuurproduct. Kurk is duurzaam, dempt geluid, isoleert, is brandwerend, recyclebaar en gaat lang mee.
Voor kurk worden geen bomen gekapt. De bast van de kurkeik wordt 1x in de 9 jaar verwijderd. Tijdens het aangroeien van de nieuwe bast neemt de kurkeik vele malen meer CO2 op dan een kurkeik met bast. 

Offerte kurkafbeelding opvragen

Vraag gerust vrijblijvend een offerte op. Graag ontvangen wij hierbij de N.a.w. gegevens en het ontwerp. Het ontwerp dient aan de volgende voorwaarden te voldoen. 
Heb je vragen bel of mail ons gerust. 

 

 


 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.