nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Kurk op maat

Artinato maakt kurk op maat, kurkproducten waarbij wij maatwerk leveren. Wij leveren niet alleen de standaard kurk producten zoals kurk wanden, kurk isolatiematerialen en kurk woonaccessoires. Onze specialisatie is het leveren van maatwerk kurkproducten. Voorbeelden hiervan zijn kurk logo's, prikbord kurk, kurken wereldkaart, grote kaart Nederland kurk, kurk menukaarten. 

Kurk logo

Benadruk de duurzaamheid van jullie bedrijf met een logo van kurk. Wij maken een logo op muur van kurk maar ook logo's geschikt voor moswanden. Het creëren van een logo met kurk innovatieve manier om de natuurlijke, duurzame en veelzijdige eigenschappen van kurk materiaal te weerspiegelen. 

Een kurk logo is een aanwinst voor bedrijven die zich richten op duurzame producten en/of werkwijze, eco-vriendelijke initiatieven. Het kurk logo benadrukt deze waarden van het bedrijf of de producten.  

Kurk is een materiaal dat creativiteit stimuleert. Het logo kan unieke en creatieve ontwerpelementen bevatten die deze eigenschap weerspiegelen.

Kurken wereldkaart

Een kurken wereldkaart combineert de aantrekkelijke, natuurlijke uitstraling van kurk met de educatieve en decoratieve aspecten van een wereldkaart. Wij maken  een kurken wereldkaart op maat. In elke afmeting die je maar wilt. 

Grote kaart Nederland

Wil je een grote kaart van Nederland? Wij maken een groot prikbord van Nederland. Wil je op een kaart van Nederland met plaatsnamen?Wij voorzien deze prikbord kaart ook met namen van de provincies. 

Horeca menukaarten

Ben je op zoek naar horeca menukaarten van duurzaam materiaal?  Wij maken horecamenukaarten van kurk in diverse afmetingen. Een menukaart gemaakt van kurk geeft je wijnbar, (biologisch) restaurant net dat beetje extra. 

 

 

 

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies