nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Menumap gemaakt van echt kurk, hoe duurzaam is dat. De menumappen zijn verkrijgbaar in de standaardmaten a4, a5, en half a4. Maatwerk is ook mogelijk. Ook verkopen wij wijnkaarten van kurk. Presenteer je menu in originele menumappen. Je prachtige wijnen gun je een kurk wijnkaart, toepasselijker en origineler kan niet. De kurk kaarten zijn Peta Vegan Approved. Weergave:


Bezig met laden...
Menukaart kurk A5 met logo
Op basis van offerte
Menukaart-kurk-A5-logo
Op basis van offerte
Rekeningmapje-kurk
Op basis van offerte

Menumap 

Menumappen van echt kurk. De menukaarten van kurk zijn duurzaam en vegan. De menukaarten zijn gemaakt van Portugees kurk en ambachtelijk gemaakt in eigen land. Daar zijn wij trots op.
De kurk menumappen zijn verkrijgbaar in  a4 en a5 Ook verkopen wij formaat menukaart half a4. Al deze kaarten zijn ook te gebruiken als wijnkaart. Wil je een ander formaat? Wij denken graag met je mee. Wij zijn creatief met kurk 2.0
 

Menumappen restaurant

Wil je wijnen en spijzen origineel en duurzaam presenteren en je wilt wat anders dan de standaard menukaarten? Hebben je speciale afmetingen als wens. Wij denken graag met je mee welke mogelijkheden er zijn. 

Wijnkaarten 

Een wijnkaart van kurk zorgt voor een bijzondere, duurzame presentatie.Goede wijnen behoeven geen krans maar verdienen zeker een prachtige kurk wijnkaart. Dit geeft een extra dimensie aan de wijnen,  en een praatje en complimenten gegarandeerd.

Menukaarten bedrukken

Op onze menumappen kun je je logo laten laseren of voorzien van een folieprint. Het logo moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Heb je belangstelling voor een kurk menukaart, wijnkaart of rekeningmapje van kurk met logo? Bij "Stel een vraag" kun je ons een mail sturen. Wij mailen dan het document met de voorwaarden voor het logo terug. Wij vinden het fijn als je je bedrijfsgegevens meestuurt voor een eventele offerte.  

Rekeningmapjes

Rekeningmapjes om de avond met je klanten goed af te sluiten. Presenteer je rekening in een prachtig rekeningmapje van duurzaam kurk.Wij hebben een horeca rekeningmapje in standaard maat. Wil je een andere maat, we staan graag voor je klaar. 

Vele klanten reageren enthousiast over dit unieke product. Kurk is hip, duurzaam. 

Kurkeiken

Voor kurk worden geen bomen gekapt. De schors van de kurkeik wordt 1 keer in de 9 jaar, met de hand, verwijderd. Dit een echt vakmanschap. Als het niet goed gebeurt raakt de boom beschadigd. Dit gebeurt de eerste keer als de kurkeik 25 jaar oud is. Een kurkeik zonder kurkschors neemt vele, vele malen meer CO2 op dan met bast. Als de bast weer aangroeit wordt deze nog dikker en neemt nog meer CO2 op. Het kurk dat van de kurkeik komt wordt vooral gebruikt om kurkproducten te maken. 

Voor exclusieve, duurzame menukaarten ben je bij Artinato op het juiste adres,
 

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.