nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Kurk kruk

Een kurk kruk hebben wij in ons assortiment in de vorm van wijn kurken, champagne kurken en champagne muselet. Wij worden blij van onze bijzondere kurk krukken, jullie ook? Daarnaast hebben wij kurk krukken met een industrieel zwart onderstel. De ideale combinatie van duurzaamheid in stijl.

Bijzettafel kurk

De bijzettafel kurk is een echte eyecatcher verkrijgbaar als wijnkurk, champagne kurk of champagne muselet. Sommige van deze kurk  bijzettafels hebben een originele opdruk gerelateerd aan champagne. 

Zet je wijnglas of champagne glas op een bijzettafel kurk en de wijn en champagne gaat je nog beter smaken. 

 

Duurzame Kurk Krukken voor Horeca en Interieur

Heb jij een horecazaak; restaurant, bar, hotel, wijnbar. 
Dan zijn onze duurzame kurk krukken in combinatie met industrële materialen een aanwinst. 

Verfraai thuis je kookeiland of ba met onze hoge industriële barkrukken met kurk zitting.  
 

Wijn kurk kruk

Velen onder ons zijn echte wijnliefhebbers. Wat is er meer toepasselijk dan een grote wijn kurk in de vorm van een kruk in je interieur te hebben of je zaak mee te verfraaien. 

Kruk van kurk

De kruk kurk van kurk wij in de vorm van champagne kurk muslet met fraai champagne logo. Daarnaast hebben wij een industriële kruk van kurk met zwart onderstel met een dikke kurk als zitting uiteraard gemaakt van duurzaam kurk. 

Barkruk industrieel

De barkruk industrieel hebben wij in twee uitvoeringen. De barkruk industrieel in de vorm van een kurkmuselet. De zitting is van kurk met een prachtig champagne logo. Het onderstel is van zwart metaal. Duurzaam kurk en indstriële materialen zijn een eigentijdse combinatie. De ander barkruk industrïeel heeft een kurkzitting in de vorm van een dikke kurk en een metalen zwart onderstel. 

Kurken kruk

Velen onder ons zijn echte wijnliefhebbers. Wat is er meer toepasselijk dan een grote kurken kruk in de vorm van een kurk, hip en eigentijds. . 

Een kruk van kurk is voor iedereen die zijn passie voor wijnen nog meer uiting wil geven. 

 

Met een kurk van kurk heb je een exclusieve kruk voor champagne en wijnliefhebbers en voor iedereen die van stijlvolle krukken houdt. 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Weergave:


Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies