nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Kruk van kurk | Voor elk interieur een mix van duurzaamheid en design | Champagne kurk kruk en wijn kurk kruk diverse modellen te voorzien van eigen logo


Weergave:


Bezig met laden...
Champagne kurk kruk met logo
Op basis van offerte
Champagne kurken kruk met logo
Op basis van offerte
Industriƫle kruk met logo
Op basis van offerte
Kurk kruk wijnkurk
Op basis van offerte
Kurken barkruk met logo
Op basis van offerte
Muselet champagne kurk kruk
Op basis van offerte

 

Kruk van kurk

Ontdek de duurzame wereld van kurk krukken! Deze eye-catchers zijn zoveel meer dan gewoon een kruk om op te zitten; ze zijn het perfecte voorbeeld van hoe stijl hand in hand gaat met duurzaamheid en innovatie. Gemaakt van puur natuurlijk kurk, combineren deze krukken op unieke wijze design, flair en milieubewustzijn. Een ware metamorfose voor hotel, restaurant, café of bij je thuis. Voor elk interieur is een kurk van kurk een aanwinst. 
Waarom zijn krukken van kurk jouw volgende interieurupgrade? Ten eerste, kurk is een volledig natuurproduct. Het wordt geoogst zonder de kurkeik te schaden, handmatig verwijderen ambachtslieden de bast van de kurkeik met een kapmes, zonder de boom te beschadigen. Deze ambacht wordt al generaties doorgegeven. De bast groeit vanzelf weer aan. Er worden dus geen bomen gekapt voor kurk. Kurkeiken zonder bast nemen vele malen meer CO2 op dat kurkeiken met bast. Dit draagt bij aan een gezondere planeet. Bovendien heeft kurk fantastische kenmerken: het is recyclebaar, afstotend tegen water, is licht materiaal, is antistatisch, verbetert de akoestiek en isoleert. 
En het gaat niet alleen om de milieuvriendelijkheid. Onze kurken krukken zijn echte designstukken, met een scherp oog voor schoonheid en praktisch gebruik. Of je nu valt voor een ontwerp met een stoere, industriële vibe of juist kiest voor een speelse vorm die doet denken aan een gigantische champagne kurk of wijnkurk, er is een kurk kruk voor iedereen. Elk model is met zorg ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar  vooral ook om de show te stelen in je interieur.
Speciaal voor de winelovers: is er een betere manier om je passie voor wijn te tonen dan met een kruk die dit benadrukt? Deze wijnkurk krukken zijn niet alleen een fantastische kurk voor bij je wijnbar of keuken, maar ook het perfecte, unieke geschenk voor die vriend die al alles lijkt te hebben.
Kiezen voor en kurken krukken is kiezen voor een mix van esthetiek, comfort en commitment aan onze planeet. Waarom zet je de stap niet in de richting van een duurzamere en stijlvollere toekomst, waarbij je een kleinere footprint achterlaat, met onze prachtige selectie kurken krukken? Een win, win situatie voor iedereen! Laat je inspireren door deze bijzondere krukken elke ruimte kunnen transformeren in een plek vol persoonlijkheid en warmte!

Modellen kurk krukken

Wij introduceren je graag in de wereld van de kruk van kurk. In ons assortiment vind je diverse modellen kurk krukken. Iedereen is hier enthousiast over. Deze duurzame krukken zijn spraakmakend en ook nog eens duurzaam. 

Champagne kurk kruk

De champagne kurk kruk heeft de vorm van een champagne kurk of een champagne muselet. De champagne kurk kruk hebben wij  in een laag- en hoog model, oftewel een barkruk. Heb je onze fantastische is champagne muselet al gezien? Verkrijgbaar als kruk maar ook als barkruk. Een kurkzitting in combinatie met een zwart metalen onderstel zorgen voor een de looks van een industriële barkruk. Ook hebben wij een industrïele barkruk met een robuuste dikke kurk zitting. Deze champagne kurk krukken wil je toch hebben of je nu een champagne liefhebber bent of niet. Wil je een spraakmakende kruk in je zaak of huis? Kies dan voor een champagne kurk kruk, daarmee trek je zeker alle aandacht. En nog fantastischer is: ze zijn te voorzien van je eigen logo. Daarmee creëer je een nog persoonlijker uitstraling voor je bedijf. 

Wijnkurk kruk

Voor wijn liefhebbers en natuurlijk ook voor de niet wijnliefhebbers. Voor iedereen die houdt van mooie, duurzame design krukken hebben wij een kurk kruk in de vorm van een wijnkurk. Altijd een succesverhaal voor je bedijf, als cadeau voor een bruiloft maar zeker ook als relatie geschenk. Wij kunnen deze kurk van kurk voorzien van eigen logo, afbeelding of tekst. 


 

Bijzettafel kurk

De bijzettafel kurk is een echte eyecather en verkrijgbaar als wijnkurk, champagen kurk, of champagne muselet. Sommige van deze kurk bijzettafels hebben een origineel logo gerelateerd aan champagne. Zet je wijnglas of champagne glas op een bijzettafel kurk en de wijn en champagne zullen je nog beter smaken. 

 

Design kruk van kurk met logo 

Ben je op zoek naar een champagne kurk kruk of wijn kurk kruk die je kunt laten personaliseren? Met onze kruk van kurk met bedrijfs logo heb je een blik voor elk evenment, horeca interieur of bedrijf. Een design kruk van duurzaam materiaal met eigen logo, tekst, of afbeelding. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.