nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Kurkisolatie

Kurk isolatie kun je aanbregen aan binnen- en buitenmuren, dakbeschot en vloeren.

 

 Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Kurkisolatie is in verschillende vormen leverbaar. Kurk wandpanelen voor kurkwanden, geëxpandeerde kurk voor buitengevels maar ook voor binnenmuren, kurkplaten voor daken, kurk op rol voor vloer isolatie. 

Kurk op rol

Kurk op rol is in verschillende diktes verkrijgbaar. Kurk op rol is te gebruiken voor het isoleren van ondervloeren, dakisolatie en muurisolatie. Kurk op rol is hip en isolerend als groot prikbord. 

Geëxpandeerde kurkplaten

Geëxpandeerde kurkplaten is een volledig natuurproduct. Door de verhitting komt er surbine vrij, dit is een natuurlijke binder. Kurk korrels worden verhit tot wel 240C en worden daardoor donkerbruin. Geëxpandeerde kurkplaten isoleren en verbeteren de akoestiek. Deze eigenschappen worden in de loop der jaren nauwelijks minder. Daarnaast is het ongevoelig voor vocht, muizen en termieten. 

De geëxpandeerde kurkplaten zijn dampopen, de buitengevel kan geisoleerd worden met geexpandeerde gevelplaten, zij kunen tegen water. Daarnaast als isolatie tussen de gevels. Ook binnenruimtes zijn geschikt voor geëxpandeerde kurkplaten. Denk aan wanden, dakbeschot. 

Kurk design tegels

Kurk designtegels voor binnen en buiten zijn verkrijgbaar van geëxpandeerde kurk. Als je werkelijk iets unieks aan de wand wilt. Kurktegels die 100% natuurlijk zijn, goed isoleren en de demping verbeteren. Wat wil je nog meer. 

Kurktegels

Kurk wandtegels voor binnen verbeteren de akoestiek en werken isolerend. Deze kurktegels zijn mooi voor een hele wand, ook als prikbord te gebruiken. 

Industriekurk op rol

Industriekurk op rol is verkrijgbaar in diverse diktes. Industrie kurk heeft een zwaardere perseing en een dichtere en fijnere structuur. Geschikt voor de industrie als ondervloer om bijvoorbeeld het door trillen van machines te verminderen en het geluid te dempen. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.