nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Kurk-wandpanelen

Kurk wandpanelen de natuur in huis

Een kurk wandpaneel een volledig natuurproduct net als hout. Kurk kan, na het drogen van de kurkpanelen, net als hout werken. Dit ken je misschien wel van een houten vloer of een deur die in één keer klemt. Kurk bij vocht kan uitzetten en in een droge ruimte kan krimpen.Vaak is dit minimaal. Dit hoort bij kurk en is geen klacht die we kunnen verhelpen. Bij ontvangst van de kurk wandpanelen raden wij aan om deze eerst op de grond in de ruimte waar ze aangebracht worden 48 uur te acclimatiseren.

Kurk paneel

Een kurkpaneel vele kleurnuances, dit hoort bij  natuurlijk kurk. Het kan zijn dat als de zon zijn werk heel goed doet dit iets kan verkleuren. Ook dit kunnen wij niet voorkomen. Beide voorbeelden vallen niet onder garantie. Met kurk haal je letterlijk de natuur in huis. Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Kurk wandpanelen

Kurk wandpanelen zijn verkrijgbaar ik veel designs. De kurk wandpanelen zijn volledig gemaakt van kurk. De voorkant van het paneel wordt aangebracht op een kurkplaat van geagglomereerde kurk. Dit zijn kurkkorrels die samen een plaat vormen. 

Kurk kopen

Kurk kun je in vele vormen kopen. Een vorm daarvan zijn de kurk wandpanelen. Deze worden veel toegepast door interieurstylisten in woningen en bedrijfsruimten. In moderne gebouwen en woningen worden veel moderne harde materialen gebruikt zoals betonvloeren en natuursteen. Dit komt de akoestiek niet ten goede. 

Akoestiek verbeteren

Kurk vermindert door de structuur en de holle cellen in kurk geluid. Kurkwanden dempen de golven van het geluid en absorberen trillingen. Kurk heeft per kubieke centimeter 40 miljoen cellen die geluiden absorberen. Geluiden in de ruimte en van de ruimtes ernaast. 

Muur isoleren

Muren kun je aan de binnenzijde, tussen muren en aan de buitenkant isoleren met kurk. Het voordeel van de binnenzijde isoleren met kurk is dat je een volledig natuurproduct in de ruimte aanbrengt vrij van toxines of andere schadelijke stoffen. 

 


 


 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies