nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Vlinderdas

Vlinderdas

Vlinderdassen van kurk verkopen wij voor heren, jongens en zelfs baby's. Met een vlinderdas van kurk heb je een echte eyecather. Wij hebben verschillende kleuren in ons assoriment. Ook verkrijgbaar in kurk met geruite stof. Deze worden gemaakt in eigen atelier. 

 

 

  

Vlinderdas heren

Voor heren hebben wij de vlinderdassen in verschillende kleuren. Met makkelijk op maat te verstellen bandje.  De kurk vlinderdassen zijn verkrijgbaar in de kleuren: naturel kurk kleur, groen, bruin, blauw en zwart. Allen handgemaakt in ons eigen atelier. Nu ook verkrijgbaar in combinatie met geruite schotse stof in de kleuren: rood, blauw en groen. 

Vlinderdas van kurk, handgemaakt in eigen atelier. Origineel om te krijgen en te geven, zeker aan wijnliefhebbers. 

Vlinderdas kind

Vlinderdas voor kinderen van duurzaam kurk. Een gezond natuurproduct. In kurkkleur en in combinaties van kurk met geruite schotse stof in de kleuren rood, groen en blauw. Veilig te bevestingen met een stompe speld. 

Vlinderstrik baby

Voor baby's hebben wij een vlinderstrik van echt kurk. De strik is bevestigd op een veilig speldje met een stomp uiteinde. De vlinderstrik baby hebben wij in kurkkleur maar ook een gecombineerd met een leuke schotse ruit in de kleuren: blauw, rood en groen. 

 

 

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.