nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Prikborden kurk in met unieke dessigns en formaten, die vindt je bij Artinato. Naast een standaard prikborden, zoals beprikbare wereldkaarten, kun je bij ons ook een kurk prikbord geheel naar jouw wens laten maken. Wil je graag een origineel prikbord kopen en ben je benieuwd naar wat er bij ons allemaal mogelijk is? Lees dan snel verder!Weergave:

Welke prikborden kurk vind je in onze webshop?

Er zijn allerlei soorten kurk prikborden in onze webshop te vinden die je direct kunt bestellen. Zo hebben wij verschillende wereldkaarten en landkaarten van kurk te koop. Wij maken ook prikborden op maat. Zoals wereldkaart kurk en landkaarten. Hierdoor kunnen wij de kaart geheel naar jouw wens maken, en laseren of bedrukken. Bij een prikbord van kurk in de vorm van een wereldkaart is het goed mogelijk om er je persoonlijke touche aan te geven. Misschien wil je op de beprikbare wereldkaart foto’s prikken bij de landen die je al hebt bezocht? Of alle vestigingen van jullie bedrijf op het prikbord kurk  Dankzij het materiaal kurk zijn de mogelijkheden eindeloos!

Tip: Gebruik een kurkwand als prikbord!

Zoek je een manier om op kantoor creatieve brainstormsessies te kunnen houden? Of wil je juist in huis een unieke wand waarop je van alles kunt prikken? In onze webshop kun je kiezen uit verschillende kurken wandbekleding. Zo kun je met behulp van onze kurk wandtegels een compleet kurkwand creëren. Wil je liever eenvoudiger aan een groot prikbord komen? Dan kun je ervoor kiezen om bij ons kurk op rol te bestellen en dit aan een wand te bevestigen. Dankzij een kurkwand heb je een ontzettend groot prikbord waarop je alles kunt prikken wat je wilt.

Laat een prikbord van kurk op maat maken!

Wil je graag een uniek prikbord hebben? Dan kun je door ons een kurk prikbord op maat laten maken. De kurk prikborden kunnen wij in elk gewenste vorm maken. Daarnaast kunnen we deze kurk prikborden voorzien van afbeeldingen, logo’s en teksten. Hierdoor kun je een uniek kurkbord krijgen die helemaal aan jouw wensen voldoet. Het is bij ons dus ook mogelijk om een prikbord geheel in de huisstijl van jouw onderneming te krijgen.

Waarom kiezen voor de kurk prikborden van Artinato?

Wij van Artinato vinden het belangrijk om milieuvriendelijke producten te verkopen. Wij verkopen kurken prikborden, omdat voor kurk geen bomen worden gekapt. Daarnaast doen wij mee aan het project #hetbosvandetoekomst. Dit is een project dat ervoor zorgt dat de kurkeiken populatie groot genoeg blijft. Ga je een kurk prikbord kopen in onze webshop? Dan help je ons met het tegengaan van de bomenkap en het behouden van kurkbossen.

Contact

Wil je graag een prikbord op maat kopen, maar heb je er eerst nog een aantal vragen over? Dat is geen probleem! Neem gerust contact met ons op, want wij vertellen je graag wat er bij ons allemaal mogelijk is. En wie weet heb jij dan binnenkort wel een uniek kurk prikbord in huis!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.