nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Prikborden kurk verkopen wij in standaard maten en afbeeldingen. Ben je op zoek naar iets speciaals? Wij maken prikborden kurk op maat. Prikborden van Nederland, wereldkaart, logo's of andere afbeeldingen. Heb je een eigen ontwerp voor een prikbord mail het ons gerust: info@artinato.comWeergave:


Bezig met laden...
Prikbord landkaart kurk
Op basis van offerte

 

Prikborden kurk in verschilende soorten. Wij bieden naast standaard prikborden ook prikborden in verschillende vormen en maten. Ook maken wij prikborden op maat. Prikborden in welke vorm of kleur je maar wilt, laat je fantasie de vrije loop. Wij zijn creatief met kurk 2.0

Memobord

Een memobord van kurk is zijn handig voor bedrijven bij vergaderingen en om memo's en presentatiemateriaal op te prikken. Ook leuk in restaurant met foto's en kaarten. Prikborden voor thuis zijn handig in de keuken voor recepten, woonkamer met memo's en foto's en kinderkamers. 

Prikbord op maat

Een kurk prikbord op maat gemaakt. Bijvoorbeeld de kaart van Nederland. Altijd handig om bijvoorbeeld de vestigingen van jullie bedrijf in te prikken.

Prikbord logo

Een kurk prikbord met bedrijfslogo en geverfd in de kleuren van jullie logo, wij doen het graag voor je. Helemaal speciaal voor jou op maat gemaakt in ons Nederlands atelier. 

Prikbord letters en cijfers

De letters en cijfers zijn voorzien van een plakstrip aan de achterzijde. Daardoor bevestig je ze makkelijk op de muur. Afhankelijk hoe glad en vetvrij de muur is blijft deze goed zitten. 

Kurk prikbord wereldkaart

Een prikbord in de vorm van een wereldkaart maken wij op maat. Ideaal om klanten van jullie bedrijf op aan te geven of je reisbestemmingen waar je geweest bent en waar je naar toe wilt.  Of stippel je wereldreis erop uit. 

Landkaart Nederland kurk

Zoek je een landkaart van Nederland waar je ook nog van alles op kan prikken? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij maken ze in allerlei soorten en maten. Wil je de landkaart op kleur in bijvoorbeeld de bedrijfskleuren, ook dit behoort tot de mogelijkheden. 

Prikbord provincie

Ben je trots op de provincie waar je woont. Wij maken van elke provincie een prikbord. Wij verzorgen ook namen van plaatsen of andere woordenop de prikborden. 

Prikbord op kleur

Wens je een prikbord in je eigen kleuren, dat kan. Geef hiervoor de Ral kleuren aan ons door. 

Namen laseren

Wij kunnen de prikborden voorzien van namen van landen, steden, woorden of symbolen. Dit kan in elke lettertype. Hier is een meerprijs aan verbonden. 

Prikbord ophangen

Hoe je een prikbord ophangt is afhankelijk van het prikbord. Sommige prikborden hebben een bevestingshaak aan de achterkant die je makkelijk op een spijker hangt. Onze prikborden in de vorm van cijfers en letters zijn voorzien van een plakstrip. Je kunt ook kiezen voor contactlijm of Hightack kit

Gebruik bij de hierbij een goede kitspuit

Prikbord tegels

Prikbord tegels hebben wij in de vorm van ruiten, in drie kleuren: naturel kurk kleur, donkerbruin en naturel kurk kleur gevlekt. Daarnaast hebben wij ook prikbord in de vorm van tegels in de maten 30x60 en 90x60 cm. Deze dempen ook nog eens extra goed het geluid. 

Groot prikbord

Een groot prikbord maken we graag voor je. Wil je echt een huge prikbord geen probleem, wij maken er iets bijzonders en duurzaams van. Mail je ontwerp naar info@artinato.com voor een offerte. Prikbord kurk voor elk wat wils. 


 

 

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.