nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Kurktegels

Kurktegels zijn eenvoudig te monteren, je maakt snel je eigen duurzame kurkwand. De kurktegels snijd je eenvoudig op maat met een scherp stanleymes. Makkelijk te lijmen met onze kurklijm op een vlakke, vetvrije ondergrond. Geen gedoe met een tegelsnijnder en met kurktegels geen voegwerk. Je hebt een prachtige kurkwand in een handomdraai. Weergave:


Bezig met laden...
Kurk tegel zelfklevend-bruin
€ 17,95 per pak, 6 stuks
Kurktegel 30x60 - motief
€ 48,00 per pak van 1,98 m2
Kurktegel gestreept
€ 62,00 per pak van 1,98m2
Kurktegel houtlook
€ 58,00 per pak van 1,98m2
Kurktegel koper
€ 62,00 per pak van 1,98 m2
Kurktegel wit marmerlook
€ 54,00 per pak van 1.98 m2
Kurktegel zelfklevend - bruin
€ 17,95 per pak, 6 stuks
Kurktegels
€ 65,00 per pak van 1,98m2
Kurktegels - goud
€ 62,00 per pak van 1,98 m2
Kurktegels - marmerlook - zilver
€ 62,00 per pak van 1,98 m2
Kurktegels - prikbord - kurk - 10mm
€ 48,95 per pak van 0,9m2
Kurktegels taupe-zilver
€ 59,00 per pak van 1.98 m2
Steenstrips - binnen - goud
€ 79,00 per pak van 1,98 m2
Wandtegel kurk zelfklevend - ruit
€ 17,95 per pak, 6 stuks
Wandtegel kurkschors
€ 93,00 per pak van 1,98m2
Wandtegel zwart
€ 54,00 per pak van 1,98 m2

Kurktegels

Kurktegels voor de muur hebben hebben wij in diverse soorten en maten. Kurktegels in de traditionele kurkkleur maar ook gekleurde tegels en kurktegels met gouden, zilveren, koperen, witte en rode accenten. Allemaal gemaakt van duurzaam kurk en waar kleur in de tegel zit is dit een watergedragen verf. De kurktegels zijn digitaal geprint. De kurktegels isoleren en verlagen hierdoor de energiekosten. 

Kurkwanden

Kurkwanden maak je eenvoudig een snel met wandtegels van kurk. Kurkwanden zijn duurzaam, verbeteren de akoestiek en isoleren. Kurkwanden zijn eenvoudig aan te brengen. 

Wandkurk

Kurktegels muur

Kurk tegels voor de muur kunnen ook in de badkamer aangebracht worden. Het voelt lekker warm en zacht aan. Kurk kan tegen vocht. toch dienen  Omdat er veel vocht in de badkamer aanwezig is moeten de kurk tegels minimaal 4x afgelakt te worden. Daarna de naden goed afkitten met acryllaatkit. Dit kan het beste 7 dagen na het aanbrengen van de laatste laklaag. 

Kurk tegels keuken

Kurk tegels plaats je makkelijk in de keuken. Het is een keuze of je de tegels lakt, dit is afhankelijk van de plek of ze daar snel vies worden. 

Kurk wandtegels plaatsen 

Wandtegels van kurk kun je op verschillende maniere plaatsen; horizontaal of verticaal. In steens- of halfsteensverband. Het is handig om eerst een aantal tegels zonder lijm te leggen om te kijken wat je het mooist vindt.
Uiteraard leg je kant met motief of structuurkant van de kurktegels boven. 

Heel handig is een om hier een tegellaser voor te gebruiken. 
Begin anders met een horizontale lijn in de breedte ongeveer in het midden. Zet ook een verticale lijn, zodat er een kruis ontstaat. Zorg voor een goede verdeling van de tegles zodat je niet met een klein randje kurktegel aan de boven- of onderkant van de muur uitkomt. Je trekt een rechte lijn met smetlijn, potlood of krijt.

Als de ondergrond heel poreus is, is het handige eerst een hechtprimer aan te brengen. Aanbrengen gaat het makkelijkst met een roller en zijkanten met een kwast. 

Kurk lijm

De kurktegels zijn snel een eenvoudig aan te brengen. De tegels zijn makkelijk op maat te snijden met een scherp stanleymes. De kurktegels hebben allemaal hetzelfde formaat 60x30cm en zijn snel te bevestigen met ecologische contactlijm. De dikkere tegels vanaf 1 cm zijn ook makkelijk te bevestigen met Hightack kit

Eigenschappen kurk

Kurk is een volledig natuurproduct, dus ook de wandtegels. Kurk verbetert de akoestiek, isoleert, recyclebaar, duurzaam, anti-allergische en kan tegen water. 

Kurk wandtegels voor elke ruimte
Kurk wandtegels zijn geschikt voor wanden voor kantoor, kantine, huiskamer, keuken en zelfs badkamers. Bij gebruik van de tegels in de badkamer, toilet en keuken dan wel even lakken. 

Kurk tegels schilderen
Mits er geen waxlaag of laklaag op de tegels zit kun je de tegels schilderen. 

Kurktegels van kurk zijn duurzaam, hip en makkelijk zelf te monteren!


 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies