nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

KURKVLOEREN

Kurkvloeren zijn de meest duurzame keuzes. Kurk is een volledig natuurproduct, het veroudert niet en de originele eigenschappen blijven berhouden. Kurkvloeren zijn gemaakt van een natuurlijk materiaal: kurk. Kurk komt van de komt van de bast van de kurkeik en is een volledig natuurproduct. De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs zoals houtlook. Daarnaast kun je kiezen voor een klikvloer ook wel kurklaminaat genoemd of een kurk plakvloer.  

Voordelen kurkvloer:


Kurkvloeren zijn duurzaam

Kurkvloeren gaan heel lang mee. Er zijn twee soorten kurkvloeren Kurk plakvloeren zijn te krijgen in de vorm van plavuizen en in de vorm van planken. Deze vloeren plak je op een egale ondergrond. 
Kurk klikvloeren ook wel zwevende kurkvloeren genoemd zijn verkrijgbaar in planken, gemakkelijk zelf te leggen en verhuisbaar.

Kurkvloeren isoleren

Kurk heeft een natuurlijke isolatie omdat kurk holle cellen bevatten, een soort honingraat. Kurk voelt lekker warm aan de voeten, warmer dan alle andere materiaal soorten. 

Kurkvloeren verbeteren de akoestiek

Kurk heeft de prettige eigenschap dat het geluid dempt. Ideaal voor grote ruimtes en ruimtes waar veel harde materialen zijn gebruikt zoals een betonnen aanrechtblad. 

Een kurkvloer is flexibel

Kurk veert mee en ook weer terug, denk maar aan de kurk die je op de wijnfles drukt. Meubels laten geen afdruk na als je ze op een andere plek zet. 

Kurk is anti-statisch
Kurk is antistatisch en trekt daardoor geen stof aan. Zeer geschikt voor mensen met allergieën. Daarnaast is de kurkvloer makkelijk te onderhouden door de laklaag. Klik hier voor meer informatie. 

Geschikt voor alle ruimtes
Kurk vloeren zijn geschikt voor alle ruimtes. Zelfs voor badkamers want kurk kan tegen water, mits de vloer goed gelakt is, om in de naden schimmels te voorkomen. Kurk is geschikt voor woningen, Tiny Houses en boten, maar ook voor ruimtes die veel belopen worden zoals kantoren, ziekenhuizen, scholen, collegezalen en restaurants.

Kurkvloeren zijn erg geschikt voor vloerverwarming. 

Wij gaan voor goede prijzen en een hoge kwaliteit aan vloeren en advies. Wij gaan voor het beste resultaat. 

 

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.