nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Missie en visie

Missie
Met de producten van Artinato laat ik je graag kennismaken met diervriendelijke, vegan, recyclebare producten en duurzame producten; vooral kurkproducten. Hiermee wil ik bijdragen aan een circulaire samenleving, zodat we een minder grote footprint achterlaten in de samenleving. Producten die bijdragen aan de verbetering van het milieu.

Producten waar ik als persoon met Artinato volledig achtersta, de herkomst ken, op locatie ben geweest, de arbeidsomstandigheden, ambachtelijk met passie vervaardigd in kleine ateliers vaak in Portugal of lokaal in Nederland. 


Visie
  • Artinato verkoopt kurkproducten, daardoor draagt Artinato haar steentje bij om de bomenkap tegen te gaan en kurkbossen te behouden.
  • Met deelname aan het project #hetbosvandetoekomst helpen we de kurkeiken populatie op peil te houden. Van de aankoop van kurkproducten gaat 2% naar dit project. 
  • Artinato verzamelt gebruikte kurken. Deze worden herbruikt voor het maken van DIY producten of om in Nederland te recyclen of zelfs upcyclen. Artinato benadert andere partijen zoals horeca, winkeliers om kurken te verzamelen. Lees hierover meer kurkverzamelen.nl

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.