nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Over mij

Ik ben Odette Schenk. Sinds 2015 woon ik in Maarn op de Utrechtse Heuvelrug. Samen met mijn partner en onze hond Dunya genieten wij van deze centrale plek in Nederland, de uitgestrekte bossen en mooie natuur. 

Ik werkte 20 jaar bij een woningcorporatie in Enschede. Ik begon mijn carrière op de Technische Dienst. Ik verzorgde de planning verzorgde en besteedde werk uit naar aannemers. Daarna begeleidde ik klanten, die verhuisden naar een nieuwbouwwoning, bij het kiezen van bouwmaterialen. Tegels, keukens en sanitair voor hun woning. En ik verzorgde het proces met de leveranciers voor het plaatsen van de materialen. Toen was het tijd voor wat anders, ik werd makelaar; verkocht woningen en verhuurde gemeubileerde woningen. 
De laatste 11 jaar was ik Leefbaarheidsconsulent. Samen met de gemeente, politie, opbouwwerk en bewoners zorgde ik door projecten om de Leefbaarheid in de wijk te verbeteren. Het aanpakken van sociale problematiek en ik was onderdeel van VVE projecten. 

Ik wilde al jong ondernemer worden, ik was 18 jaar, had alles al goed voor elkaar en vond de stap te groot. Uiteindelijk besloot ik wél de stap te nemen. 
Tijdens mijn reizen raakte ik onder de indruk van ambachtsmensen die, met liefde voor hun vak, mooie producten maakten. Met sprankelende ogen spraken zij hierover. Ik dacht: "Dat wil ik ook". Producten in- en verkopen, producten maken, creatief toepassen, maatwerk leveren, meedenken met klant, en creëren. Duurzame producten waarmee ik feeling heb , waarvan ik de achtergrond ken van hoe en waar ze gemaakt worden. Producten met behoud voor de natuur, die een kleinere footprint achterlaten. 

De laatste jaren bij de woningcorporatie startte ik naast mijn baan, mijn eigen bedrijf Artinato. Artinato komt van het Portugese woord 'artesanato', dat betekent 'ambachtelijk handwerk'. 
Ik kocht in Portugal zelf poncho's, truien, mutsen van gerecyclde wol en katoen en schoenen en laarzen in. Later zocht ik naar een product dat bij de missie van Artinato past: kurk. Dat is waar het nu hoofdzakelijk om draait bij Artinato. 


Ik hoop je persoonlijk te spreken om mijn passie, enthousiasme voor kurkproducten en mijn kennis over te brengen.

Kom gerust langs voor een kurkexperience in de showroom. Ik neem de tijd om jouw wensen te bespreken, voor een gepast advies op maat.  

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.