nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Kurklijm

 

Welkom op onze informatie pagina over kurklijm en kit. Wij hebben een geselecteerde collectie van hoogwaardige lijmproducten perfect afgestemd op de kurkprojecten. Wij begrijpen dat een succesvol project begint bij de voorbereiding. Daarom benadrukken we het belang van een schone, ontvette ondergrond. Een eenvoudige reiniging, bijvoorbeeld met schoonmaakazijn, maakt het verschil voor een langdurige en sterke hechting van bijvoorbeeld kurktegels en kurk wandpanelen. 

Ontdek ons paradepaardje: de tweezijdige contactlijm van Wakol D3540. Deze lijm is een absolute gamechanger voor absorberende ondergronden zoals cement, beton, stenen muur, gipsplaten, gipsblokken, hout, multiplex.

Kurklijm aanbrengen

Het unieke van deze ecologische kurklijm is dat deze zowel op de kurk als op de ondergrond aangebracht moet worden met een lijmroller. Laat de kurlijm drogen zodat hij doorzichtig is. Hiervoor wordt 4 uur uur droogtijd aanbevolgen. Ben je een enthousiaste doe-het-zelver: begin vandaag met lijmen en bevestig morgen uw kurk, voor gegarandeerd optimale resultaten. Je kunt er ook voor kiezen om de kurkproducten te laten voorlijmen.

High tack kit

Voor gladde oppervlakken, zoals geverfde muren, gestucte muren bevelen wij onze High Tack kit aan. Aanbrengen met een kitspuit van goede kwaliteit. In dotjes aanbrengen of eventueel uit te smeren met een lijmkam. Met deze kit is de kurk makkelijk op zijn plaats aan te brengen en waar nodig te corrigeren. Indien nodig met een rubberen hamer of een hamer met een plankje zorgen voor extra fixatie. En maakt u zich geen zorgen over kleine foutjes; overtollige lijm is eenvoudig te verwijderen met een vochtige doek.

Kies voor kwalitei en duurzaamheid. Onze lkurklijmen zorgen voor een professionele afwerking voor kurkwanden en kurkvloeren. Start vandaag nog en ervaar het verschil!

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.