nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Nieuwe website Artinato online

De zon schijnt en onze nieuwe site staat online! Dat is een goed begin van de week. Bij een nieuwe site hoort een Blog. In het eerste artikel delen we met jullie waar Artinato voor staat. Wij zijn trots en bevlogen in wat wij doen. Wij zijn trots op onze handgemaakte duurzame producten.

De persoon achter Artinato

Ik ben Odette Schenk, bewust levensgenieter en -wereldburger. Buitenmens, mensen mens, reismens en hondenmens. Wat ik doe, doe ik met passie, wat natuurlijk voelt en bij mij past, Close to Nature. 


Missie Artinato

Sinds 2013 ben ik fulltime bezig waar mijn hart ligt. Ik ben gedreven eigenaar van Aritnato.
Tijdens mijn reizen raakte ik onder de indruk van ambachtsmensen, die met liefde voor hun vak, mooie producten maken. Met glinsterende ogen vertellen zij hierover. Ik dacht dit wil ik ook! Producten in- en verkopen waar ik feeling mee heb, waarbij ik het verhaal achter het product ken. Producten die langer mee gaan en duurzaam zijn. Die te maken hebben met het behoud van de natuur.
Zo begon ik met Artinato.

Artinato wil mensen, die bewust bezig zijn met body, health, mind and environment, kleden en omgeven met pure, comfortabele, natuurlijke producten. Puur genieten, dicht bij de natuur, bij zichzelf en bewust bezig: Close to Nature

Ik hoop dat jullie veel plezier beleven aan wat Artinato jullie te bieden heeft.  
 

Odette Schenk, Artinato

Groet Odette

    08-02-2018 19:04     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.